top of page

LightSYS™2

LightSYS ™ 2 is een professionele hybride beveiligingssysteem voor de residentiële en commerciële sector welke flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te installeren is. LightSYS ™ 2 ondersteunt de revolutionaire live video verificatie oplossing van RISCO Group, VUpoint P2P, een cloud-based platform dat IP-camera's gebruikt om real-time videostreaming te bieden in reactie op alarm triggers of op aanvraag, en Risco Smart Home –biedt uitgebreide gebruikersgebonden oplossingen voor woningen en bedrijven, met een opwindend groeipotentieel voor installatieprofessionals!

LightSYS ™ 2 ondersteunt 3G met multi-socket IP-communicatie en back-up in de cloudconnectiviteit. Het systeem biedt volledige flexibiliteit en omvat een reeks aan communicatie-opties waaronder IP, GSM/GPRS, PSTN en Long Range radio- welke allemaal in de hoofdbehuizing geinstalleerd zijn. LightSYS ™ 2 biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder bedrade, 2-weg draadloze, en Risco bus detectoren.

Nu kan u uw huis, kantoor en familie beschermen met een uitvoerig veiligheidssysteem welke u zo veel meer aanbiedt. Voel in controle zelfs wanneer u weg bent met een eenvoudig te gebruiken smartphone app waarmee u het systeem op afstand kan bedienen en meldingen kan ontvangen over de status ervan.
Als er een alarmgebeurtenis is, ontvangt u of uw beveiligingsprovider videofragmenten of stilstaande beelden van uw huis, zodat u kan bepalen of er een reële dreiging is en of u verdere actie moet ondernemen. U kan ook op elk moment live video aanvragen met één druk op de knop als u zich zorgen maakt en om ervoor te zorgen dat uw huis en familie veilig zijn.

VUPoint Movie P2P ENG VUpoint met P2P

RISCO Group’s live video verificatie oplossing, die snel en naadloos geavanceerde P2P IP-camera’s integreert in al haar professionele beveiligingssystemen en Smart Home.
Voor het verstrekken van video-verificatie en live streaming video op vraag van residentiële/commerciële gebruikers en meldkamers voor een ongeëvenaarde efficiëntie en veiligheid, alsook voor een on-the-go controle.

Download hier de borchure

Vraag hieronder u vrijblijvende en gepersonaliseerde offerte aan

bottom of page