top of page

TerrainProtect

De TerrainProtect werd speciaal door ons ontwikkeld om te gemoed te komen aan de specifieke noden van onze klanten. Ons uniek systeem kan in een mum van tijd geplaatst worden op plaatsen met of zonder elektriciteit. Dit laat ons toe om snel bescherming te bieden aan bijvoorbeeld: werven, tijdelijke opslag, afgelegen plaatsen enz. Het systeem is moduleerbaar en uitbreidbaar met 10-tallen inbraak-, brand-, water en omgevingsdetectoren.

Snelle en makkelijke installatie

Waar men voor het plaatsen van een traditionele cameramast vaak over een vrachtwagen moet beschikken kan de TerrainProtect makkelijk door 1 persoon met een bestelwagen geleverd en geplaatst worden. De plaatsing kan ook gebeuren op afgelegen locaties die met een groot voertuig moeilijk toegankelijk zijn.

Onze bewegingsdetectoren zijn uitgerust met de modernste technologieën om zo veel mogelijk valse alarmen te herkennen, met de ingebouwde fotocamera krijg je steeds 3 tot 5 afbeeldingen op je smartphone zodat het alarm onmiddellijk geverifieerd kan worden ook met infrarood voor 's nachts. De 4 detectoren zorgen voor een volledige 360° dekking met een straal tot 15m per detector.

Accurate detectie

Green Energy

De TerrainProtect is uitgerust met een hoog productief zonnepaneel.

In normale omstandigheden is dit voldoende om compleet autonoom te kunnen werken. 

Toch geen zon? Onze standaard ingebouwde noodvoeding laat het systeem makkelijk 1 maand zonder stroom werken. Of (op aanvraag) met een batterij tot 1 jaar autonome werking garanderen. Ook het aansluiten van een on-grid smart charger kan zonder probleem.

De TerrainProtect is natuurlijk niet zo zwaar gemaakt als de traditionele cameramast die vaak honderden kilo's weegt.  Daarom hebben we hem gewoon slimmer gemaakt.

De TerrainProtect is uitgerust met:

- antimaskering technologie
- trilling- en tiltsensoren

- GPS tracking

- Jamming detectie

Self Protection System

Onmiddelijke waarschuwing

De 120db sirene zorgt voor een onmiddellijke waarschuwing bij een alarm, zo weet elke ongewenste indringer meteen dat hij gedetecteerd is en dat er actie ondernomen word. Bij detectie volgt meestal een snelle vlucht voordat er een effectieve diefstal of beschadiging plaats vind. Volgens uw wens kan een meldkamer aangesloten worden of kan er direct naar verschillende smartphones gemeld worden.

Makkelijk uitbreidbaar

De installatie kan makkelijk uitgebreid worden tot 10-tallen extra draadloze detectoren of sirenes.

Enkele voorbeelden van detecties zijn:

- Bewegingsmelders indoor/outdoor

- Brandmelders

- Waterlekdetectie

In open ruimte kunnen deze tot enkele honderden meters van de TerrainProtect geplaatst worden

Eenvoudige bediening

Het systeem kan makkelijk bediend worden via de app, automatische inschakelingen om bijvoorbeeld 18u of automatische uitschakelingen maken het systeem uitermate gebruiksvriendelijk

Get in Touch

Graag meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Contacteer ons eenvoudig via info@securityfirst.be 

bottom of page